Medlemskap

Den svenska rasklubben Fransk Bulldogg Klubb (FBK) startade 1982 och har idag cirka 720 medlemmar. FBK är en ideell förening som alla med intresse för rasen kan bli medlem i. Föreningen arbetar för att främja avel av mentalt och exteriört rastypiska franska bulldoggar.

Som medlem i FBK får du inte bara den mycket uppskattade medlemstidningen Småfranskan fyra gånger per år, du får även möjlighet att delta på föreningens alla aktiviteter. En gång per år hålls en officiell CERT-utställning, föreningen anordnar föreläsningar med aktuella och intressanta ämnen och dessutom så har föreningen ett gäng engagerade personer som anordnar så kallade “frallaträffar” runt om i landet.

Alla medlemmar har rätt att komma med synpunkter och idéer, exempelvis genom att delta på årsmöten. Det är medlemmarna som är klubben!

Medlemskapet gäller årsvis, betalar man in efter 1 okt blir man medlem nästkommande år.

Medlemsavgifter 2017:

Boende i Sverige:
Ordinarie medlem 300:-
Familjemedlem 100:-
Gåvomedlemskap 250:- (Du som uppfödare kan skänka ett gåvomedlemskap till dina valpköpare. Obs gäller endast nya medlemmar. En lista på gåvomedlemskapen skickas till kassor@franskbulldoggklubb.se och inbetalning sker som vanligt till FBK’s postgiro.)

Avgiften betalas in på FBKs PG-konto 79 73 23-3 samtidigt som ett mejl sänds till kassor@franskbulldoggklubb.se med ditt namn och din adress.

Boende utomlands:
Ordinarie medlem 340:-
Familjemedlem 100:-
Gåvomedlemskap 300:- (Du som uppfödare kan skänka ett gåvomedlemskap till dina valpköpare. Obs gäller endast nya medlemmar. En lista på gåvomedlemskapen skickas till kassor@franskbulldoggklubb.se och inbetalning sker som vanligt till FBK’s postgiro.)

Avgiften betalas in på Nordea IBAN: SE8595000099604207973233 BIC: NDEASESS
(+50:- om du ej använder IBAN)

Har du frågor om ditt medlemskap? Kontakta kassören via kassor@franskbulldoggklubb.se.