Kronobergs Län

Jag heter Frida och är aktivitetsombud för Kronobergs Län.
Vi samlar alla aktiviteter här plus att de också publiseras på Facebook som evenemang

Skicka gärna in förslag på aktiviteter här via ett formulär>>

Mina kontakt uppgifter:
070-202 22 57
Email>>

Vi följer SKK’s Corona restriktioner så därför är det viktigt att anmäla sig till våra aktiviteter. Det är först till kvarn som gäller.

April 2021

Frallaträff i Ingelstad – FULLTECKNAD
Datum:
2021-04-18
Ansvarig: Frida Heideman
Ort: Ingelstad
Samlingsplats: Sikabackens badplats, parkeringen
Övrig information: Söndagen den 18 april kl 11.00 bjuder Fransk Bulldogg Klubb in till en härlig frallaträff. Vi håller oss till SKK:s restriktioner och kommer därför vara max 8 personer som deltar. Därför gäller först till kvarn och föranmälan är ett krav! Träffen kommer innehålla både promenad och andra aktiviteter med våra hundar. Vi kommer bland annat träna på hundmöten samt göra en enkel och rolig övning som gör vilken promenad som helst roligare. Vi kommer också låta hundarna träna på fysisk hantering. Detta sker genom att ställa hunden på ett bord och både ägare och andra deltagare på träffen kan känna igenom hunden, som om att det vore en rutinmässig hälsoundersökning hos veterinären. En hund som är van vid hantering är en hund som lättare klarar av kloklippning, tandborstning och veterinärbesök. Som pricken över i:et bjuds det på en enkel fika och hundarna tränar på passivitet under tiden som de turas om vid hanteringen på bordet. Ta gärna med en stol att sitta på när vi fikar och tränar passivitet!

Mars 2021

VÅRPROMENAD – FULLTECKNAD
Datum:
2021-03-07
Tidpunkt:
11-12,30
Ansvarig : Frida Heideman
Ort: Ingelstad
Övrig information: Du som har eller är intresserad av fransk bulldogg, varmt välkommen på en vårpromenad den 7 mars kl 11.00. Träffen är till för dig som är medlem, vill bli medlem eller som bara vill följa med på vår aktivitet. Du som är medlem – ta med medlemskort. Vill du bli medlem så löser vi det på plats! Vill du inte bli medlem, så kan du ändå delta till ett självkostnadspris av 20kr. Vi kommer röra oss i området och göra enklare kontaktövningar tillsammans med våra hundar. Alla hundar som deltar i träffen kommer vara med i utlottningen av två goodiebags!