Fransk Bulldogg Klubb bjuder in till uppfödarkväll!

Lördagen 20 april arrangerar FBK en kväll för dig som uppfödare och för dig som bara är intresserad av avelsarbete. Temat för kvällen är parning och valpning.

Föreläsare är Elisabeth Rhodin, avelsfunktionär i SKK oc van föreläsare på SKKs uppfödarutbildningar. Hon har även varit med i framtagningen av SKKs böcker för uppfödare. Elisabeth är själv uppfödare och har sedan 1962 fött upp drygt 130 valpkullar under kennelprefixet Örnbergets.

Föreläsningen arrangeras i samband med svensk vinnarutställning i Sundsvall och SDHKs utställning i Timrå. Föreläsningen är kostnadsfri och det kommer finnas mat till självkostnadspris. För att optimera föreläsningen och skapa förutsättningar för givande diskussioner så finns det begränsat antal platser. Föranmälan KRÄVS och görs till utbildning@franskbulldoggklubb.se senast 7 april 2019.

Medlemmar i Fransk Bulldogg Klubb har förtur med anmälan fram till och med 24 mars 2019. Icke medlemmar kan mejla till adressen ovan för att stå på kö till övriga eventuella platser.

Vi ses på Birsta hundcenter kl 18.00 och vi beräknar att hålla på cirka 2 timmar.

Vi ser fram emot en givande kväll på ett spännande tema och hälsar er hjärtligt välkomna till Birsta Hundcenter i Sundsvall!