Skånes Län

Jag heter Yvette och är aktivitetsombud för Skånes Län.
Vi samlar alla aktiviteter här plus att de också publiseras på Facebook som evenemang

Skicka gärna in förslag på aktiviteter här via ett formulär>>

Mina kontakt uppgifter:
0738-555 444
Email>>

Vi följer SKK’s Corona restriktioner så därför är det viktigt att anmäla sig till våra aktiviteter. Det är först till kvarn som gäller.

April 2021

Skogspromenad med spökinslag-FULLTECKNAD
Datum: 2021-04-04
Tidpunkt: kl 10,30
Ansvarig: Yvette Persson
Anmälan sker till: yvette.persson@franskbulldoggklubb.se
Ort: Holmeja
Samlingsplats: Holmeja sågverk
Övrig information: Vi kommer att träffas för en promenad i skogen. På vår promenad kommer det finnas aktivitetar att utföra med sin hund. Hunden kommer även att få uppleva olika hinder. Efteråt finns det möjlighet till en fikastund..ta med egen fika .. vi kommer fixa eld för er som vill grilla något.

Mars 2021

VÅRPROMENAD – FULLTECKNAD
Datum:
2021-03-07
Tidpunkt:
11-12,30
Ansvarig : Yvette Persson
Ort: Malmö
Övrig information: Du som har eller är intresserad av fransk bulldogg, varmt välkommen på en vårpromenad den 7 mars kl 11.00. Träffen är till för dig som är medlem, vill bli medlem eller som bara vill följa med på vår aktivitet. Du som är medlem – ta med medlemskort. Vill du bli medlem så löser vi det på plats! Vill du inte bli medlem, så kan du ändå delta till ett självkostnadspris av 20kr. Vi kommer röra oss i området och göra enklare kontaktövningar tillsammans med våra hundar. Alla hundar som deltar i träffen kommer vara med i utlottningen av två goodiebags!