Medlem

Den svenska rasklubben Fransk Bulldogg Klubb (FBK) startade 1982. FBK är en ideell förening som alla med intresse för rasen kan bli medlem i. Föreningen arbetar för att främja avel av mentalt och exteriört rastypiska franska bulldoggar. FBK tillhör SKK via SDHK (Svenska DvärgHundKlubben). Medlemskapet är rullande.

Som medlem i FBK får du inte bara den mycket uppskattade medlemstidningen Småfranskan fyra gånger per år; du får även möjlighet att delta på klubbens alla aktiviteter. En gång per år hålls en officiell cert-utställning, klubben anordnar föreläsningar med aktuella och intressanta ämnen och dessutom har föreningen ett gäng engagerade personer som anordnar frallaträffar runt om i landet.

Alla medlemmar har rätt att komma med synpunkter och idéer, exempelvis genom att delta på årsmöten. Det är medlemmarna som är klubben!

Medlemsavgifter per år

Fullbetalande medlem 300 kr
Fullbetalande medlem bosatt utanför Sverige 340 kr
Familjemedlem 100 kr
Gåvomedlemskap via uppfödare  150 kr
Gåvomedlemskap via uppfödare för medlem bosatt utanför Sverige 300 kr
Använd med fördel SKK medlemsguide ovan.
Här kan du se vilka klubbar som passar dig och din hund. Du väljer själv vilken klubb du vill veta mer om eller bli medlem i. Det finns många olika klubbar inom Svenska Kennelklubben och även olika medlemskap. Välj en eller flera klubbar och gå in på deras webbplats för mer information.
Du kan också betala och bli medlem direkt i de klubbar som SKKs Medlemsservice administrerar, medlemskapet gäller i 12 månader.
Om du vill betala in direkt till Fransk Bulldogg Klubb görs detta till Plusgiro 79 73 23 – 3
GLÖM INTE att samtidigt som betalningen ange, alternativt maila in uppgifterna till kassor@franskbulldoggklubb.se
  • Personnummer
  • För och efternamn
  • Adress
  • E-post och telefon.

Bjud dina valpköpare på första årets medlemskap hos FBK
Fyll i formuläret. Efter varje anmälan av valpköpare, får du en bekräftelse på skärmen. I bekräftelsen står det kontonummer och referens. Du gör en samlad betalning för alla registrerade valpköparmedlemskap. När SKK har mottagit din betalning, lägger de upp ett medlemskap för valpköparen och valpköparen får ett medlemskort från SKK via mail.

Ändring av kontaktuppgifter
Om du har frågor om medlemskap eller vill ändra dina kontaktuppgifter, ber vi dig kontakta SKKs Medlemservice.

  • 08-795 33 44
  • medlem@skk.se